domingo, 10 de julio de 2011

Bad Training

Aquest matí hem quedat per fer un entrenament a la Barceloneta, en principi anavem a fer una tirada de 5000m anar i tornar peró.......tot a sortit malament.
Ahir vaig preparar el recorregut en metres, dues opcions; sortida Barceloneta i arribar al Pont del Petroli de Badalona  i que algú ens recollis 8400m o sortir de la Barceloneta arribar fins el Forum i tornar 10.000m. Al tenir que fer un recorregut tant llarg decidim canviar l'hora de sortida, peró no ens acabem d'entendre i cada u arriba a una hora diferent....corre, corre, corre que arrivas tard......me cago en tot..... "les Harleys tenen atrapat al Miki".
Ara ja hi som uns quants (Nacho, Miquel, Eva i jo)...vindrà algú més?...sembla que no. Ens anem a canviar. Els responsables dels vestidors, sembla que ja ens coneixen...(ja han arribat "els pillats del mar"). Pregunten pel nostre entrenament i s'oferixen a fer algun tipus d'intendència per la propera sortida...(estos clientes hay que tenerlos contentos)... com era d'esperar Nacho pren la iniciativa i deixa el seu telefon de contacte per quedar d'acord en els detalls. Nacho sempre per davant....és un crack.
Ens trobem davant de l'aigua, després d'haver escalfat una mica....per cert el Miki a desmontat un cartell fent l'escalfament). El mar està una mica mogut, com anem curts de temps acordem anar direcció del forum uns 45min i tornar. L'Eva, Nacho, Miki i servidor ens posem les ulleres, casquet davant dels curiosos i comença l'aventura; la temperatura de l'aigua és bona, peró està moguda costa nedar contra les onades, estiro la braçada i intento fer molta basculació, sembla que ens marejarem tant pujar i baixar. Agafem direcció al forum, quan passem de l'alçada de l'espigo i girem a l'esquerra la natació es fa més difícil, el trànsit marítim ens fa ajuntar-nos més peró sembla que tot i portem boia de senyalització ens posarem en perill amb tant de vaixell i motora, decidim girar i anar en la direcció contraria cap l'hotel Vela, potser un altre dia amb algun kayak de recolzament ho intentarem.
I ens creiem que l'altre banda seria millor....jajaja...
Comencem a nedar i a uns 50m ja ens trobem les primeres meduses, la visibilitat en l'aigua és dolenta i quan les veus estàs a sobre d'elles, intentem nedar a poc a poc, però és complica i comencem a veure algunes de la grandària del meu cap.....merda. Estem davant de la platja del punt de sortida un altre cop, l'Eva i el Miki abandonen amb bon criteri. Jo continuo amb el Nacho amb l'esperança que hagi estat només un banc de meduses i que no hi hagin més.....(pequeño iluso).
Continuem nedant passem el primer espigo i tant sols ens trobem alguna que altre, el que si ens trobem son dos killers que arriben a tota castanya desde la platja....ostias qui son aquests????????.....Cony Sergio Fernàndez i ....Xenia? Ens han trobat en mitg del mar, (way, més serem més riurem o més se'n riuran....). Els expliquem la mala experiència amb les meduses i ens posem a nedar, portem uns 20m. quan comencem a parar, cony estem rodejats de meduses, en una braçada toco el cap d'una, ja no és pot nedar, tens que anar esquivant els maleïts animalets i tot i que es desplacen lentament, en un moment et trobes envoltat, alguns de mides considerables, baixem el ritme i nadem a poc a poc, fent braça per mirar a sota del'aigua....merda ja m'han picat a la cama...ósties; així no es pot nedar...que collons aixó no és nedar... és fer una cursa d'obstacles. 
La Xènia? i jo abandonem, hem arribat fins la platja del Club Natació Barceloneta i tot i de camí al platja encara ens trobem algunes més.....Nacho i Sergio continuen....espero tinguin més sort que nosaltres. Torno caminat fins als vestuaris, em dutxo agafo la roba, espero que arribin el Nacho i els demés, al Sergio li han picat al coll...demà serà un altre dia, avui segons el meu Oregon.........3100m 2190 braçades 40'56 332,5 calories consumides.........BAD TRAINING. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario